Welkom

Mi Camino betekent “mijn weg”in het Spaans.
Ik ben van mening dat een ieder wel op zoek is naar zijn/haar eigen weg om gelukkig te zijn.
Mi Camino wil graag samen met jou, jouw weg van Herstel gaan bewandelen.

Neem de tijd om rond te kijken en als er vragen zijn, neem gerust contact op.

1 reactie op “Welkom”

  1. Joyce Minderhoud

    Klinkt dit bekend: zo’n vaag probleem waar je niet precies de vinger op kunt leggen en wat je maar half onder woorden kunt brengen? Ik kan me over zoiets suf lopen piekeren, zonder een stap verder te komen.
    Met Mario praten heeft me al meerdere keren geholpen. Hij kan heel goed luisteren, ook tussen de regels door. Of beter nog: JUIST tussen de regels door. Hij begrijpt mijn van-de-hak-op-de-tak verhaal vol gaten gewoon en kan het vervolgens met een paar woorden zo simpel maken, dat ik er zelf weer mee verder kan.
    Ik weet waar ik moet zijn als ik ondersteuning of eventueel begeleiding nodig heb!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *