Even voorstellen

Als eerst wil ik u welkom heten op mijn pagina Mi Camino. Mijn naam is Mario en mijn doel is om jou tools aan te reiken zodat jij jezelf, met behulp van deze tools, weer terug kunt gaan vinden en dit in kunt gaan zetten als je dat wederom ooit nodig mocht hebben.

Ik ben hoog sensitief, waardoor ik alles wat anders aan voel en vaak beter aan kan sluiten in een gesprek. In mijn coaching werk ik vanuit levenservaringen, kennis maar vooral vanuit veel passie voor de medemens.

Ik heb verschillende opleidingen achter de rug. De opleidingen op MBO en HBO hebben allen te maken met het maatschappelijk, sociaal leven, psychiatrie, verslaving, dakloos zijn, etc. Een drie jarige module “ervaringsdeskundigheid” wat parallel naast de reguliere opleiding liep heb ik ook netjes afgerond.

Ik wilde met deze opleidingen zelf achter komen hoe het allemaal werkt. Het leven heeft me veel levenslessen gegeven zoals pijnlijke, verdrietige, ellendige maar ook mooie momenten.

Als gediplomeerde ervaringsdeskundige / lifecoach werk ik veel met de fases van Herstel, wat duidelijk aangeeft waar jij jezelf op het moment bevindt en wat er nodig is om een ander gedachte te ontwikkelen rondom bepaalde situaties die jou onderuit halen.

Mi Camino gelooft dat als je de juiste zaadjes plant er iets geweldigs tot bloei komt.

Ieder persoon is uniek!